För mer information

Kontakta Carl Andersson

TelefonTelefon

08-611 45 11

E-postE-post

Skicka e-post till Carl Andersson

Jobb

TrainDrivers rekryterar lokförare löpande. Att arbeta för TrainDrivers är tryggt, flexibelt, omväxlande och utvecklande. Våra lokförare är typutbildade på minst en typ av lok. Alla är heltidsanställda med fast månadslön. De omfattas av kollektivavtal med ST och Seko, inte av bemanningsavtalet. En sammanhängande arbetsperiod följs alltid av en flera dagars sammanhängande ledighet.

Klicka här för att ladda ner en pdf-fil med våra gällande villkor.

Ett planeringssystem online – WEB-plan – för anställda

Alla anställda får en egen ingång till TrainDrivers planeringssystem, WEB-plan. Här kan de till exempel se var och när de ska köra en viss sträcka eller när de har ledigt. Inloggning sker på första sidan. Systemet är knutet till vår databas där tågoperatörer och förare registreras.

Anställda ska även tidrapportera i WEB-plan. Tidrapporteringen fungerar som ett kvitto på att föraren har utfört ett uppdrag och att uppdraget är redo för fakturering. Rapporteringen ligger även till grund för lönen.

Systemet ger god översikt, 15 dagar framåt eller bakåt i tiden, och underlättar planering. Uppdragen kommer aldrig som en överraskning för förarna – innan de blir inbokade i WEB-plan har överenskommelse om ett speciellt uppdrag skett.

Sök jobb hos TrainDrivers

Vill du arbeta för TrainDrivers? Välkommen med cv samt personligt brev via e-post till Carl Andersson.

Utbildning

Genom vår instruktör tillhandahåller vi utbildning på de flesta loktyper samt de flesta idag förekommande X-fordon. Individuella utbildningsprogram utformar vi tillsammans med kunden för optimalt resultat.

TrainDrivers färdigutbildar även lokförare som genomgått KY-utbildning i Hallsberg och Ängelholm.