Kundcase

”Full produktion tack vare TrainDrivers”

”Vi hyr in lokförare från TrainDrivers till våra Sliptåg, när vi har hög beläggning, sjukdom, semester m.m. TrainDrivers är en mycket bra samarbetspartner som håller hög kvalitet och uppfyller våra önskemål och krav. Vi har haft full produktion tack vare att företaget lyckats bemanna våra tåg med kort varsel. TrainDrivers är ett ambitiöst företag med kompetent personal, jag kan verkligen rekommendera dem.”

Monica Lindqvist, Personalansvarig, Sparktrade

”Levererar alltid till 100 procent”

”Stockholmståg har sedan trafikstarten 2006 ett samarbete med TrainDrivers. För närvarande använder vi dem på helgerna för att balansera vardagstjänsten och helgtjänsten hos våra egna förare vilket möjliggör mer helgledighet. TrainDrivers är ett flexibelt företag, som är lyhörda för våra önskemål. Vi kan alltid lita på att de levererar till 100 procent.”

Mikael Lindskog, Kommunikationschef, Stockholmståg

”TrainDrivers behövs”

”TrainDrivers har hjälpt oss vid akut personalbrist, vid trånga perioder t ex sommartid. Vi har haft och har ett gott samarbete. TrainDrivers har uppfyllt våra förväntningar och kört de tåg vi har haft behov av att bemanna. Tack vare TrainDrivers har vi vid akuta behov sluppit undan missade transporter och intäkter. Tillgång till ett uthyrningsbolag som kan ställa upp med relativt kort varsel hjälper oss att ha en hög leveranskvalitet till våra transportköpare. TrainDrivers behövs. Alternativet att anställa personal för korta behov är sämre, topparna kan kapas.”

Mats Andersson, Chef Bemanning, Green Cargo Operations

”Lätta att arbeta med”

”TrainDrivers transporterar våra fordon och är med på fälttester med vår programvara (och tåg). De är lätta att arbeta med, klarar av ändringar i planer, något som ofta sker under test. Vår upplevelse av TrainDrivers tjänster är bra. Det är skönt med en fristående konsultfirma när vi gör känsliga tester med ny oprövad kod. Fantastiskt med t ex Pelle, en av TrainDrivers lokförare som verkligen hjälper till med testarbetet och hittar på sätt att testa svårtestade funktioner. TrainDrivers har överhuvudtaget bra, flexibla och lojala förare.”

Christoffer Wendel, Trafiksäkerhetschef, Bombardier Transportation Sweden AB