TrainDrivers finns till för dig när du behöver hjälp med bemanningen vid sjukdomar, tjänstledigheter, omorganisationer eller när din egen personal vidareutbildas. Vi hjälper dig även att kapa arbetstopparna under helger och semestertider. Kontakta TrainDrivers när du behöver en lokförare - tel 08-611 12 11.

För mer information

Kontakta Maggie Ambrosini

TelefonTelefon

08-611 45 11

E-postE-post

Skicka e-post till Maggie Ambrosini

Varför välja TrainDrivers?

Ibland kan steget att anställa egen personal kännas alltför stort, osäkert och krångligt. En felrekrytering kostar mycket pengar och är allmänt obekväm och tidskrävande för både arbetsgivare och arbetstagare. Själva idén med att hyra arbetskraft istället för att anställa bygger på att båda parter värdesätter flexibiliteten, utan att göra avkall på tryggheten. Därtill kommer givetvis den ekonomiska aspekten.

TrainDrivers har, som första och största företag i Sverige, valt att fokusera på svenska tågoperatörer, en bransch i stark utveckling, respektive kompetenta lokförare, en hett eftertraktad yrkeskår. Vi finns över hela Sverige, har järnkoll på branschen, kör alla typer av sträckor och kan alla typer av lok.

Vilka är fördelarna?

Fördelarna med att hyra lokförare istället för att anställa är många – det är flexibelt, enkelt, tryggt och dessutom billigare att hyra när det behövs, till exempel vid arbetstoppar, i semestertider, i samband med uppstarter eller vid uppdrag utanför huvudverksamheten.