Vi är TrainDrivers

Det ska vara enkelt att arbeta och vara kund hos TrainDrivers. Företaget etablerades 2005. Vårt mål var att bygga en lösningsorienterad organisation som genomsyrades av entreprenörsanda och professionalitet i alla led.

Det har gått femton år sedan vi etablerade oss och under dessa åren har vi har byggt upp ett rykte att vara en organisation som effektivt hittar vägar att ta sig fram även under komplicerade förutsättningar. Våra förare har en gedigen bakgrund, och kompetens att framföra de flesta järnvägsfordon som körs i Sverige. Sedan vi startade har vi också kört på nästan vartenda spår och driftledningssystem som finns. Vi löser utmaningar för att vi stött på dem förut och vet hur vi ska hantera dem på bästa sätt.

Våra kunder anlitar oss både för korta och lång uppdrag. Vi kan lösa en kris i bemanningen eller stötta upp verksamheten under längre perioder.

Våra kunder

Arriva
Tåg i Bergslagen
Vossloh
BLS Rail
SJ
Green Cargo
Infra Nord
VR trac
SparkTrade
Bombardier
Alstom
Subway New Dehli
Hector Rail
Stockholmståg
DB
Inlandsbanan gods
Arlanda Express
Tågkompaniet
TX Logistik
RealRail
RailCare
GrenLand Rail

Vi rekryterar löpande

Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta än mer koncentrerat under sommar och jul, med längre ledighet under vår och höst.

Möt en tågförare

“På TrainDrivers är man behövd och känner sig som en viktig del av företaget”

Per Johansson bytte tjänst från att jobba i Stockholms tunnelbana till att köra godståg för TrainDrivers över hela Sverige. Sedan 2017 arbetar han också som vår personaldirektör. 

Utbildning ger trygghet

Genom vår instruktör tillhandahåller vi utbildning på de flesta loktyper samt de flesta idag förekommande X-fordon. Individuella utbildningsprogram utformar vi tillsammans med kunden för optimalt resultat. TrainDrivers färdigutbildar även lokförare som genomgått KY-utbildning i Hallsberg och Ängelholm.

Kontakta oss

3 + 13 =