BLI AVTALSKUND

Trygghet för alla med avtal

Traindrivers erbjuder flexibla bemanningsavtal för såväl tillfälliga situationer som längre perioder. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor eller bara vill diskutera.

Så går det till

Traindrivers är ett bemanningsföretag specialiserat på att tillhandahålla utbildade och erfarna lokförare till järnvägssektorn. Med över 19 års erfarenhet har vi etablerat oss som en pålitlig partner för tågoperatörer och företag inom branschen.

Så går det till att bli avtalskund

Att skaffa ett avtal om bemanning är ganska okomplicerat. Allt handlar om dialog, och för att vi ska komma med ett så bra förslag som möjligt behöver vi prata om förutsättningarna, omfattningen och tidsperioden, eventuella utbildningar eller spårkännedom som krävs. Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@traindrivers.se, eller ring Adrian Lindqvist på 0706-059111, så kan vi inleda vårt samtal!

När vi har kommit överens om förutsättningarna skickar vi iett avtalsförslag som båda parter signerar.

Varför välja Traindrivers?

Ibland kan sjukdom eller ledigheter göra bemanningen ansträngd samtidigt som steget att anställa kännas alltför stort. En felrekrytering kostar mycket pengar och blir lätt obekväm för både arbetsgivare och arbetstagare. Idén om att istället hyra in personal bygger på att både parter uppskattar flexibiliteten, utan att göra avkall på tryggheten.

Våra förare är utbildade för att kunna stötta upp och jobba hårt under de perioder som trycket är som högst. Istället för att pussla med din ordinarie personals ledigheter eller nyanställa kan du tryggt lämna över ansvaret till oss.

Fördelar med bemanningsavtal

Traindrivers erbjuder dig kompetenta lokförare med bred kunskap. Om ditt uppdrag kräver en viss profil på lokförarna, så har vi en egen intruktör som kan vidareutbilda lokförarna till just ditt uppdrag på de flesta loktyperna och elmotorvagnarna som finns i Sverige. I de fall det krävs individuella utbildningsprogram kan vi utformar dem tillsammans med våra kunder, för att den bemanning du hyr av oss ska ha exakt rätt profil.

Vår kompetens stärker ditt varumärke

Vi håller våra lokförares utbildning och kompetens högt. Det innebär att de lokförare du hyr av oss kan förvalta dittt goda rykte. När skickliga lokförare utför dina uppdrag stärker det ditt varumärke.

Vill du diskutera mer kring bemanningsavtal, kontakta Adrian Lindqvist direkt på 0706-059111 eller maila till adrian.lindqvist@traindrivers.se .

Om du har generella frågor, använd gärna vårt frågeformulär under “Kontakt”

LEDIGA UPPDRAG

Vi söker lokförare!

Du kan bo var som helst i Sverige eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring.

Kontakta oss

  • Traindrivers Rental Scandinavia AB
    c/o Advice
    Norrlandsgatan 16
    11143 Stockholm

Följ oss

Se till att du inte missar några nyheter. Följ oss på sociala medier för att hänga med i alla uppdateringar, platsannonser och spännande nyheter. Vill du vara helt säker på att inte missa några jobberbjudanden så prenumererar du även på vårt nyhetsbrev.

© Traindrivers Rental Scandinavia AB, 2024