JUST NU

Lediga tjänster hos Traindrivers

Järnvägsbranschen är i stark utveckling och som lokförare är du het på arbetsmarknaden. Vi söker Sveriges bästa lokförare, med utbildning och några års erfarenhet. 

Godståg – hela Sverige

Just nu söker vi flera färdigutbildade lokförare för godstrafikuppdrag, och rekryteringen pågår löpande. Du kan bo var som helst i Sverige  eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring.

Mer om tjänsten

Persontåg – hela Sverige

Just nu söker vi lokförare till persontågsuppdrag. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan - skicka in den redan idag! Vi tillämpar hemstationering, så du kan bo var som helst i landet.

Mer om tjänsten

Anställningsvillkor

Traindrivers rekryterar lokförare löpande. Att arbeta för TrainDrivers är tryggt, flexibelt, omväxlande och utvecklande. Våra lokförare är typutbildade på minst en typ av lok. Alla är heltidsanställda med fast månadslön. De omfattas av kollektivavtal med ST och Seko, inte av bemanningsavtalet. En sammanhängande arbetsperiod följs alltid av en flera dagars sammanhängande ledighet.

MÖT VÅRA LOKFÖRARE

Att jobba på Traindrivers

Hur är det egentligen att arbeta som lokförare på Traindrivers?
Läs personporträtten där lokförarna med egna ord beskriver sina yrken.

Njål Haugen

”Skogstid” är inget Njål Haugen ogillar – tvärtom trivs han i sitt eget sällskap omringad av nya fina miljöer att titta på.

Läs mer

Emil Lönneberg

Emil har varit lokförare på Traindrivers sedan 2023. När han inte kör godståg spelar han golf på sommaren och coachar hockeydomare på vintern.

Läs mer

Johan Auer

”Det är bra stämning på jobbet och dialogen med cheferna fungerar fint. Det är ett bra företag och med bristen på personal är arbetsmarknaden ljus.”

Läs mer

LEDIGA UPPDRAG

Vi söker lokförare till
persontåg

Du kan bo var som helst i Sverige eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring.

Kontakta oss

  • Traindrivers Rental Scandinavia AB
    c/o Advice
    Norrlandsgatan 16
    11143 Stockholm

Följ oss

Se till att du inte missar några nyheter. Följ oss på sociala medier för att hänga med i alla uppdateringar, platsannonser och spännande nyheter. Vill du vara helt säker på att inte missa några jobberbjudanden så prenumererar du även på vårt nyhetsbrev.

© Traindrivers Rental Scandinavia AB, 2024