LOKFÖRARE GODSTRAFIK

Lokförare sökes till fast uppdrag för godstrafik

Vi söker flertalet färdigutbildade lokförare för godstrafikuppdrag. Rekryteringen pågår löpande, och du kan bo var som helst i Sverige  eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring.

Om tjänsten

Placeringsort:

Hemmastationering – bo var som helst i Sverige.

Sista ansökningsdag:

Löpande rekrytering.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning heltid, eller enligt överenskommelse.

På Traindrivers har vi Sveriges mest omväxlande lokföraruppdrag, med kunder på både gods- och persontågssidan. Du kan köra persontåg ett år – och börja köra godståg nästa, om du vill. Vid behov utbildar vi dig på aktuella loktyper och elmotorvagnar.

Vi har behov av lokförare både för gods- och persontåg. Just nu söker vi särskilt efter lokförare för körning av persontåg i Mellansverige. Men du behöver inte bo i Mellansverige – du kan bo var som helst i Sverige eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring 8/6 (åtta dagar jobb, sex dagar ledigt).

Trygghet genom kollektivavtal

Att arbeta på Traindrivers är tryggt och utmanande på en och samma gång. Vi månar om varandra – sammanhållningen är bra, kollegorna är engagerade och vi ställer upp för varandra när det behövs, trots att vi ofta är ute på ensamuppdrag. Dessutom har vi fördelaktiga villkor och kollektivavtal med ST och Seko.

Vi erbjuder!

 • Hemstationering och komprimerad tjänstgöring 8/6.
 • Fasta uppdrag för persontrafik i Mellansverige.
 • Fasta uppdrag för gods i hela Sverige.
 • Lön och ersättningar enligt kollektivavtal.
 • Olika anställningsformer kan förekomma efter överenskommelse
  (timanställning, visstidsanställning, provanställning, heltid, deltid, med mera).


Vem är du?

 • Lokförare med lokförarbevis och tidigare erfarenhet av gods- och/eller persontrafik. (Kopia på kompletterande intyg från tidigare arbetsgivare kan komma att efterfrågas.)
 • Godkänd hälsokontroll enligt Transportstyrelsens föreskrifter.
 • Vi är särskilt intresserad av dig som har arbetat några år i yrket och som kan arbeta intensivt i perioder för att sedan ta längre sammanhängande ledigheter.
 • Typutbildning på och erfarenhet av körning med Rc, Traxx, pendeltågstrafik (X61, x50-54), ER1 med flera är meriterande.
 • Vill du veta mer?

Kontakta Adrian Lindqvist på 0706-059111 eller adrian.lindqvist@traindrivers.se

MÖT VÅRA LOKFÖRARE

Så är jobbet som lokförare

Läs personporträtten där lokförarna med egna ord beskriver sina yrken.

Njål Haugen

”Skogstid” är inget Njål Haugen ogillar – tvärtom trivs han i sitt eget sällskap omringad av nya fina miljöer att titta på.

Läs mer

Emil Lönneberg

Emil har varit lokförare på Traindrivers sedan 2023. När han inte kör godståg spelar han golf på sommaren och coachar hockeydomare på vintern.

Läs mer

Johan Auer

”Det är bra stämning på jobbet och dialogen med cheferna fungerar fint. Det är ett bra företag och med bristen på personal är arbetsmarknaden ljus.”

Läs mer

LEDIGA UPPDRAG

Vi söker lokförare till
persontåg

Du kan bo var som helst i Sverige eftersom vi tillämpar hemmastationering och komprimerad tjänstgöring.

Kontakta oss

 • Traindrivers Rental Scandinavia AB
  c/o Advice
  Norrlandsgatan 16
  11143 Stockholm

Följ oss

Se till att du inte missar några nyheter. Följ oss på sociala medier för att hänga med i alla uppdateringar, platsannonser och spännande nyheter. Vill du vara helt säker på att inte missa några jobberbjudanden så prenumererar du även på vårt nyhetsbrev.

© Traindrivers Rental Scandinavia AB, 2024