Vårt erbjudande

Rutinerade förare, i rätt tid med trygga villkor. Genom att anlita TrainDrivers säkrar du ditt företags bemanning utan att ta ekonomiska risker. 

Ibland kan sjukdom eller ledigheter göra bemanningen ansträngd samtidigt som steget att anställa kännas alltför stort. En felrekrytering kostar mycket pengar och blir lätt obekväm för både arbetsgivare och arbetstagare. Idén om att istället hyra in personal bygger på att både parter uppskattar flexibiliteten, utan att göra avkall på tryggheten.

Våra förare är utbildade för att kunna stötta upp och jobba hårt under de perioder som trycket är som högst. Istället för att pussla med din ordinarie personals ledigheter eller nyanställa kan du tryggt lämna över ansvaret till oss.

Alltid nära kunden

Vår verksamhet sträcker sig geografiskt över hela Sverige och vi har anlitats av de flesta operatörer, både stora och små, från Riksgränsen i norr till Trelleborg i söder.

Möt våra tågförare

Njål Haugen

Njål Haugen, 30, är lokförare på Traindrivers sen sex månader tillbaka, men det var inte alltid självklart att han skulle jobba med att köra tåg.

Johan Auer

Johan Auer har varit anställd av Traindrivers sedan våren 2023. Han har det ansvarsfulla jobbet att köra godståg över stora delar av Sverige.

Emil Lönneberg

Emil Lönneberg är lokförare på TrainDrivers sedan fyra månader tillbaka. När han inte kör godståg spelar han gärna golf på sommaren och coachar hockeydomare på vintern.

Utbildning ger trygghet

Genom vår instruktör tillhandahåller vi utbildning på de flesta loktyper samt de flesta idag förekommande X-fordon. Individuella utbildningsprogram utformar vi tillsammans med kunden för optimalt resultat. TrainDrivers färdigutbildar även lokförare som genomgått KY-utbildning i Hallsberg och Ängelholm.

Kontakta oss

2 + 11 =