Jobba hos oss

Lockas du av tanken på ett arbete där alla dagar är olika? Att åka till en driftplats eller station där du aldrig varit, hitta rätt fordon och börja köra? Då kanske du ska bli en av oss.

  • Självständigt och varierande
  • Jobba åtta dagar, var ledig sex
  • Garanterad nattvila på minst åtta timmar
  • Semester 3 x 20 dagar om året, plus varannan vecka enligt schema

Våra förare kör över hela landet. Ena dagen kör du M-bana från 1800-talet och nästa ett toppmodernt driftledningssystem ETCS 3. I Sverige finns allt på samma gång och det kräver sin lokförare att tryggt kunna hantera de olika sätten att köra tåg.

Vi är särskilt intresserad av dig som har några år i yrket och kan arbeta intensivt i perioder för att sedan ta längre sammanhängande ledigheter.

Att arbeta på TrainDrivers är tryggt och utmanande på samma gång. Vi månar om våra anställda och gemenskapen i organisationen trots att vi ofta är ute på ensamuppdrag.

Som arbetsgivare erbjuder vi goda arbetsvillkor, fast månadslön för heltidsanställda och kollektivavtal med ST och Seko.

Många kollegor som köpt hus i Spanien och Thailand vill slå ihop sina ledigheter under vår och höst.

 

Per Johansson, lokförare och personaldirektör

Lokförare under sommaren 2021?

Vi rekryterar löpande!

2 + 12 =

Möt en tågförare

“På TrainDrivers är man behövd och känner sig som en viktig del av företaget”

Per Johansson bytte tjänst från att jobba i Stockholms tunnelbana till att köra godståg för TrainDrivers över hela Sverige. Sedan 2017 arbetar han också som vår personaldirektör.

Utbildning ger trygghet

Genom vår instruktör tillhandahåller vi utbildning på de flesta loktyper samt de flesta idag förekommande elmotorvagnar. Individuella utbildningsprogram utformar vi tillsammans med kunden för optimalt resultat. TrainDrivers färdigutbildar även lokförare som genomgått KY-utbildning i Hallsberg och Ängelholm.

Kontakta oss

11 + 2 =